Etusivu – Turun Sanomat

Olitko paikalla?

Lähetä uutisvinkki, kuva tai video

Whatsapilla tai sähköpostilla

Uudistuksen myötä museokävijöille on tarjolla moniaistisempia keinoja tutustua näyttelyyn sekä museon historiaan, ja museon pihapiirin ulkonäyttely kannustaa tarkkailemaan ja tutkimaan kaupunkiluontoa. Kuvassa Biologisen museon piha-alue penkkeineen.
Limetti-valkosuklaakeksit ovat ihanan sitkeitä sisältä.
Tämä rapistunut kyltti seisoo Iniön länsipuolella sijaitsevan Törvesholmin Rågörenissä.
Uudistuksen tavoitteena on selkiyttää ennakonpidätysmenettelyä ja vähentää verokorttimuutosten tarvetta.
Ennallistamisella luontoa pyritään saamaan luonnontilaan tai lähelle sitä. Ennallistamisasetuksen mukaan EU-alueella olisi tehtävä ennallistamistoimia vähintään 20 prosentilla maa- ja merialueista vuoteen 2030 mennessä. Kuvituskuva Kurjenrahkalta.
Jelphin Azevedo (vas.), Patrick Bownand, Thierry Dereux, Rachel Torresani, Lucia Perie ja Arnault Dereux matkaavat jalkaisin Fatimasta Moskovaan. Keskiviikkona he kulkivat Salossa.
Jenni Haukio kuvattuna Naantalin kirjajuhlilla vuonna 2023.
Lentokoneiden järjestelmät tunnistavat häirinnän, ja lentokoneissa on käytössä muitakin navigointijärjestelmiä, joita voidaan käyttää, kun järjestelmään kohdistuu häiriöitä.
Epäilty otettiin kiinni Handlovan kaupungissa, missä pääministeriä ammuttiin keskiviikkona.
Turun Sanomat onnittelee kaikkia uusia ylioppilaita.
Kiinalaiskauppa Temuun on liitetty jo aiemmin runsaasti erilaisia ongelmia aina tietoturvasta tuotteiden valmistusprosessiin. Kuvakaappaus useilta verkkosivustoilta.
Tilastokeskuksen mukaan pahoinpitelyistä ja ryöstöistä epäillyt ovat iältään aikaisempaa nuorempia. Kuvituskuva.
Kevätkylvöt ovat monin paikoin hyvässä vauhdissa. Arkistokuva.
OL3:n osalta vuosihuollon merkittävimmät työt olivat polttoaineen vaihdon lisäksi suojausjärjestelmän ennakkohuoltotyöt, höyrystimien pesut, generaattorin huolto, painelaitetarkastukset suojarakennuksen eristysventtiilien tiiveyskokeet sekä paineistimen varoventtiilien huollot. Lisäksi Euroopan ensimmäisen EPR-laitoksen huollossa tehtiin merkittävä määrä erilaisia määräaikaiskoestuksia sekä huoltotoimenpiteitä.
Turussa esimerkiksi Sandvik on investoinut tehtaaseen viime vuosina runsaasti.
Maria Vesterinen
Sirpa ja Markku Jalkanen ovat tehneet valtavan työn turkulaisen lääkekehityksen eteen. Biocityssä alkanut syöpälääke Bexmarilimabin kehityö on huomattu Euroopan patenttivirastossa, joka valitsi Jalkaset Euroopan keksintöpalkinnon finaaliin.
Miten Länsiradan rakentamista rahoitetaan? Kunnat ja valtio eivät ole saavuttaneet kevään aikana yksimielisyyttä.
Livia järjestää luonnonvara-alan koulutusta Tuorlassa, jossa peltoja viljellään kestävästi.
Nippa nappa ennen palloa kotipesään ehtinyt Fanni Tuuri toi toisella jaksolla Pöytyän 2-0-voiton varmistaneen juoksun.
Arkistokuva.
Tamperelainen Jouko Lahdentausta valitteli keskiviikkona huonoa kalaonnea. Tiistaina hän litkasi Ukko-Pekan sillallta 50 minuutissa 60 silakkaa.
Teuvo Helinille ja Birgitta Rosenbergille Själön saari on koti. Heistä elämä saaristossa on yksinkertaista mutta rikasta. Tässä he esittelevät proomuaan, jolla kuljettavat kesäisin lampaita naapurisaariin laiduntamaan.